- Bewaar

- Bewaar
Cake met ananas en yoghurt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de ananas en snij in blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren samen met de zoetstof op tot een schuimige massa. Voeg de maïsolie en de yoghurt toe.
-
Zeef er de bloem over en voeg het bakpoeder en het zout toe. Klop goed op en voeg de ananas toe.
-
Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet er het beslag in. Zet 55 à 60 min. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt. Laat afkoelen op een rooster.
U kan ook 250 g suiker gebruiken in plaats van de zoetstof.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de ananas en snij in blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren samen met de zoetstof op tot een schuimige massa. Voeg de maïsolie en de yoghurt toe.
-
Zeef er de bloem over en voeg het bakpoeder en het zout toe. Klop goed op en voeg de ananas toe.
-
Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet er het beslag in. Zet 55 à 60 min. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt. Laat afkoelen op een rooster.
U kan ook 250 g suiker gebruiken in plaats van de zoetstof.