Carpaccio met foie gras en mango
Carpaccio met foie gras en mango

Carpaccio met foie gras en mango

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 93 kcal
Vet 7 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraat 4.5 g
Suiker 1.2 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.8 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.

  3. Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.

  4. Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.

  5. Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout. Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango. Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).

  6. Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).

  7. Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.

  3. Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.

  4. Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.

  5. Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout. Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango. Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).

  6. Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).

  7. Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 93 kcal
Vet 7 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraat 4.5 g
Suiker 1.2 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.8 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal