- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio met foie gras en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.
-
Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.
-
Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.
-
Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout. Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango. Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).
-
Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).
-
Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.
-
Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.
-
Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.
-
Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout. Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango. Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).
-
Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).
-
Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.