- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van eend met trio van sla
Onze drankensuggesties
Wijn Gardian Grande Réserve Chardonnay-Sauvignon-Vermentino Alma Cersius
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp schilfers van de pecorino.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de olijfolie met de witte balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Meng onder de sla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gerookte eendenborstfilets in cirkelvorm over 4 borden. Schik de sla in het midden. Bestrooi het geheel met de pecorino en de pijnboompitten. Werk af met de balsamicocrème.
Onze drankensuggesties
Wijn Gardian Grande Réserve Chardonnay-Sauvignon-Vermentino Alma Cersius
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp schilfers van de pecorino.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de olijfolie met de witte balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Meng onder de sla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gerookte eendenborstfilets in cirkelvorm over 4 borden. Schik de sla in het midden. Bestrooi het geheel met de pecorino en de pijnboompitten. Werk af met de balsamicocrème.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gardian Grande Réserve Chardonnay-Sauvignon-Vermentino Alma Cersius