- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van lentegroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland Exotische witte wijn met aroma's van guave, passievrucht en buxus. Zowel in de neus als in de mond aangenaam fris.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Schil de koolrabi. Snij samen met de ongeschilde courgette in dunne halvemaantjes met een mes of een mandoline. - Snij het hoedje van de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij de paprika in ringen. - Snij de rode ui in ringen. - Snij de radijzen in heel fijne plakjes. - Pluk de blaadjes van de takjes oregano en snipper samen met de platte peterselie fijn. - Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: pers het knoflook en meng met het limoensap, de olijfolie, de ahornsiroop, de groene kruiden, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de groenten en de rode ui door elkaar over de borden en besprenkel met de dressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland Exotische witte wijn met aroma's van guave, passievrucht en buxus. Zowel in de neus als in de mond aangenaam fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Schil de koolrabi. Snij samen met de ongeschilde courgette in dunne halvemaantjes met een mes of een mandoline. - Snij het hoedje van de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij de paprika in ringen. - Snij de rode ui in ringen. - Snij de radijzen in heel fijne plakjes. - Pluk de blaadjes van de takjes oregano en snipper samen met de platte peterselie fijn. - Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: pers het knoflook en meng met het limoensap, de olijfolie, de ahornsiroop, de groene kruiden, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de groenten en de rode ui door elkaar over de borden en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland Exotische witte wijn met aroma's van guave, passievrucht en buxus. Zowel in de neus als in de mond aangenaam fris.