Casarecce met broccolini en edamamebonen
Casarecce met broccolini en edamamebonen

Casarecce met broccolini en edamamebonen

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kcal
Vet 6.7 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 88.3 g
Suiker 13.9 g
Vezel 12.2 g
Eiwit 23.7 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Dompel de bevroren edamamebonen 3 min. in kokend water en pel ze.

  4. Rits de blaadjes van de oregano.

  5. Bereiding:
  6. Kook de broccolini's 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Blus met de rodewijnazijn en voeg de tomatenblokjes toe. Vul het blik voor 1/3 met water en giet bij de tomaten. Voeg de oregano toe en laat 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  8. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng de pasta en de edamamebonen onder de tomatensaus.

  9. Afwerking:
  10. Schik de broccolini's op een schotel met de roosjes naar buiten. Verdeel er de pasta met tomatensaus over.

Tip

Leuk voor de kids: gebruik de Christmas pasta in de vorm van kerstboompjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Dompel de bevroren edamamebonen 3 min. in kokend water en pel ze.

  4. Rits de blaadjes van de oregano.

  5. Bereiding:
  6. Kook de broccolini's 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Blus met de rodewijnazijn en voeg de tomatenblokjes toe. Vul het blik voor 1/3 met water en giet bij de tomaten. Voeg de oregano toe en laat 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  8. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng de pasta en de edamamebonen onder de tomatensaus.

  9. Afwerking:
  10. Schik de broccolini's op een schotel met de roosjes naar buiten. Verdeel er de pasta met tomatensaus over.

Tip

Leuk voor de kids: gebruik de Christmas pasta in de vorm van kerstboompjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kcal
Vet 6.7 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 88.3 g
Suiker 13.9 g
Vezel 12.2 g
Eiwit 23.7 g
Zout 0.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier St Feuillien Blond Blond bier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal