- Bewaar

- Bewaar
Chocolade-mascarponetaart met pistache en frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Vouw de buitenste 1,5 cm naar binnen in de vorm van een rechthoek. Prik er gaatjes in met een vork. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de witte chocolade au bain_x0002_marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Meng onder de mascarpone. Doe er de suiker en het vanille-extract bij en meng goed.
-
Verdeel de mengeling over het gebakken bladerdeeg en schik er de frambozen op.
-
Afwerking:
-
Bestrooi net voor het opdienen met de bloemsuiker en de pistachenoten. Werk af met de munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Vouw de buitenste 1,5 cm naar binnen in de vorm van een rechthoek. Prik er gaatjes in met een vork. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de witte chocolade au bain_x0002_marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Meng onder de mascarpone. Doe er de suiker en het vanille-extract bij en meng goed.
-
Verdeel de mengeling over het gebakken bladerdeeg en schik er de frambozen op.
-
Afwerking:
-
Bestrooi net voor het opdienen met de bloemsuiker en de pistachenoten. Werk af met de munt.