In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
(5 min. + 1 u. 30 in de oven)
Rasp de schil (niet het wit) van de citroen.
Pluk de blaadjes basilicum en droog 1 u. 30 in een voorverwarmde oven op 50 °C. Of droog ze in de microgolfoven, leg ze dan tussen 2 vellen keukenrol en verwarm enkele seconden op xx W.
Verkruimel de basilicumblaadjes en meng met de citroenzeste onder het zeezout. Stamp eventueel extra fijn met een vijzel. Bewaar in een afgesloten potje.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
(5 min. + 1 u. 30 in de oven)
Rasp de schil (niet het wit) van de citroen.
Pluk de blaadjes basilicum en droog 1 u. 30 in een voorverwarmde oven op 50 °C. Of droog ze in de microgolfoven, leg ze dan tussen 2 vellen keukenrol en verwarm enkele seconden op xx W.
Verkruimel de basilicumblaadjes en meng met de citroenzeste onder het zeezout. Stamp eventueel extra fijn met een vijzel. Bewaar in een afgesloten potje.