- Bewaar

- Bewaar
Citroenmadeleintjes gevuld met frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de citroenschil.
-
Snij de frambozen in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Meng de bloem met de suiker, de citroenzeste en het bakpoeder. Roer er de gesmolten boter onder. Klop er daarna de eieren onder.
-
Giet het deeg in 6 vormpjes van een madeleinevorm en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng intussen de bloemsuiker met de roomkaas.
-
Snij de madeleines in de lengte in 2 en besmeer de onderste helft met de roomkaas. Verdeel er de halve frambozen over en zet er de bovenste helft op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de citroenschil.
-
Snij de frambozen in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Meng de bloem met de suiker, de citroenzeste en het bakpoeder. Roer er de gesmolten boter onder. Klop er daarna de eieren onder.
-
Giet het deeg in 6 vormpjes van een madeleinevorm en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng intussen de bloemsuiker met de roomkaas.
-
Snij de madeleines in de lengte in 2 en besmeer de onderste helft met de roomkaas. Verdeel er de halve frambozen over en zet er de bovenste helft op.