Croque met spek, geitenkaas en spinazie
Croque met spek, geitenkaas en spinazie

Croque met spek, geitenkaas en spinazie

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 362 kcal
Vet 21.4 g
Koolhydraat 26.5 g
Eiwit 14.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gegrilde paprika's in gelijke reepjes.

  3. Bestrijk 4 sneden toastbrood met de tomatentapenade en schik er de paprikareepjes op.

  4. Verdeel er de spinazieblaadjes, 2 sneetjes spek en 1 sneetje geitenkaas over. Kruid met peper en zout. Bedek met een sneetje toastbrood.

  5. Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine. Of zet ze 3 min. onder de grill van een op 180 °C voorverwarmde oven.

  6. U kan ze ook goudbruin bakken in de pan.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gegrilde paprika's in gelijke reepjes.

  3. Bestrijk 4 sneden toastbrood met de tomatentapenade en schik er de paprikareepjes op.

  4. Verdeel er de spinazieblaadjes, 2 sneetjes spek en 1 sneetje geitenkaas over. Kruid met peper en zout. Bedek met een sneetje toastbrood.

  5. Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine. Of zet ze 3 min. onder de grill van een op 180 °C voorverwarmde oven.

  6. U kan ze ook goudbruin bakken in de pan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 362 kcal
Vet 21.4 g
Koolhydraat 26.5 g
Eiwit 14.7 g

Bekijk het recept digitaal