- Bewaar

- Bewaar
Croque met spek, geitenkaas en spinazie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de gegrilde paprika's in gelijke reepjes.
-
Bestrijk 4 sneden toastbrood met de tomatentapenade en schik er de paprikareepjes op.
-
Verdeel er de spinazieblaadjes, 2 sneetjes spek en 1 sneetje geitenkaas over. Kruid met peper en zout. Bedek met een sneetje toastbrood.
-
Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine. Of zet ze 3 min. onder de grill van een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
U kan ze ook goudbruin bakken in de pan.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de gegrilde paprika's in gelijke reepjes.
-
Bestrijk 4 sneden toastbrood met de tomatentapenade en schik er de paprikareepjes op.
-
Verdeel er de spinazieblaadjes, 2 sneetjes spek en 1 sneetje geitenkaas over. Kruid met peper en zout. Bedek met een sneetje toastbrood.
-
Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine. Of zet ze 3 min. onder de grill van een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
U kan ze ook goudbruin bakken in de pan.