In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min.
Smelt de frambozencoulis in een steelpan met de helft van de bloemsuiker.
Rasp intussen ongeveer 1 el zeste (per 4 personen) van de sinaasappel (zonder het wit). Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees met een scherp mes en snij de partjes van tussen de vliezen. Doe dat boven een kom en vang het sap op. Meng het sap met de mascarpone.
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van max. 1 cm. Schil de gember en rasp fijn. Meng met de mango, de partjes sinaasappel en de rest van de bloemsuiker.
Teken met de frambozencoulis een cirkel op de borden. Leg op de cirkel een bol vanille-ijs met een minispeculoos, een chocoladecakeje met wat fruitsalade en een miniboterwafel met een koffielepel van de mascarpone.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min.
Smelt de frambozencoulis in een steelpan met de helft van de bloemsuiker.
Rasp intussen ongeveer 1 el zeste (per 4 personen) van de sinaasappel (zonder het wit). Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees met een scherp mes en snij de partjes van tussen de vliezen. Doe dat boven een kom en vang het sap op. Meng het sap met de mascarpone.
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van max. 1 cm. Schil de gember en rasp fijn. Meng met de mango, de partjes sinaasappel en de rest van de bloemsuiker.
Teken met de frambozencoulis een cirkel op de borden. Leg op de cirkel een bol vanille-ijs met een minispeculoos, een chocoladecakeje met wat fruitsalade en een miniboterwafel met een koffielepel van de mascarpone.