Dipsaus met witte bonen
Dipsaus met witte bonen

Dipsaus met witte bonen

10 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 165 kcal
Vet 10.3 g
Koolhydraat 12.2 g
Eiwit 5.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Rasp de schil van een onbehandelde citroen tot u 2 eetl. zeste hebt.

  2. Mix 400 g uitgelekte witte bonen met 4 blaadjes verse salie, de citroenzeste en 4 eetl. olijfolie tot een homogene saus. Kruid met peper en zout.

  3. Besprenkel de saus met enkele druppels olijfolie en dien op met de blaadjes van Romeinse slaharten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Rasp de schil van een onbehandelde citroen tot u 2 eetl. zeste hebt.

  2. Mix 400 g uitgelekte witte bonen met 4 blaadjes verse salie, de citroenzeste en 4 eetl. olijfolie tot een homogene saus. Kruid met peper en zout.

  3. Besprenkel de saus met enkele druppels olijfolie en dien op met de blaadjes van Romeinse slaharten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 165 kcal
Vet 10.3 g
Koolhydraat 12.2 g
Eiwit 5.7 g

Bekijk het recept digitaal