- Bewaar

- Bewaar
Exotisch kalkoenenstoofpotje met kokosmelk
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preiwitten eerst in de lengte doormidden en daarna in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Plet de korianderbolletjes met de bolle kant van een lepel.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (40 min.)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het stoofvlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met de geplette korianderbolletjes, peper en zout.
-
Giet er de bouillon over en laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de prei en de kokosmelk toe. Laat nog 20 min. garen op een matig vuur.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Verwarm het stoofpotje op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe en laat 5 à 10 min. mee opwarmen. Bind de saus eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het stoofpotje met de peterselie en dien op met Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preiwitten eerst in de lengte doormidden en daarna in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Plet de korianderbolletjes met de bolle kant van een lepel.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (40 min.)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het stoofvlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met de geplette korianderbolletjes, peper en zout.
-
Giet er de bouillon over en laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de prei en de kokosmelk toe. Laat nog 20 min. garen op een matig vuur.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Verwarm het stoofpotje op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe en laat 5 à 10 min. mee opwarmen. Bind de saus eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het stoofpotje met de peterselie en dien op met Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië