- Bewaar

- Bewaar
Feestelijke frambozentrifle
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met sherry.
-
Meng de crème anglaise met de mascarpone en de vanillesuiker.
-
Bereiding:
-
Neem glazen coupes en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
-
Verdeel de helft van de bevroren frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje mascarponecrème.
-
Garneer dit dessert bovenaan met enkele frambozen en bestrooi met bloemsuiker.
Eten er ook kinderen mee? Laat dan de sherry voor een andere keer.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met sherry.
-
Meng de crème anglaise met de mascarpone en de vanillesuiker.
-
Bereiding:
-
Neem glazen coupes en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
-
Verdeel de helft van de bevroren frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje mascarponecrème.
-
Garneer dit dessert bovenaan met enkele frambozen en bestrooi met bloemsuiker.
Eten er ook kinderen mee? Laat dan de sherry voor een andere keer.