Feta-dipsaus met Italiaanse toets
Feta-dipsaus met Italiaanse toets

Feta-dipsaus met Italiaanse toets

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 228 kcal
Vet 20.8 g
Koolhydraat 2.2 g
Eiwit 8.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rits de blaadjes van de oregano.

  3. Mix de feta met de oreganoblaadjes en alle andere ingrediënten tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel een scheutje water toe om de dipsaus smeuïger te maken.

  4. Afwerking:
  5. Serveer met grissini (Italiaanse soepstengels), stukjes stokbrood, tortillachips of blaadjes Romeinse slaharten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rits de blaadjes van de oregano.

  3. Mix de feta met de oreganoblaadjes en alle andere ingrediënten tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel een scheutje water toe om de dipsaus smeuïger te maken.

  4. Afwerking:
  5. Serveer met grissini (Italiaanse soepstengels), stukjes stokbrood, tortillachips of blaadjes Romeinse slaharten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 228 kcal
Vet 20.8 g
Koolhydraat 2.2 g
Eiwit 8.2 g

Bekijk het recept digitaal