Frisse amuse met rivierkreeftencocktail
Frisse amuse met rivierkreeftencocktail

Frisse amuse met rivierkreeftencocktail

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 39 kcal
Vet 2.5 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraat 3.1 g
Suiker 1 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Snij de kerstomaten in 4.

  4. Snij de ongeschilde komkommer in lange sliertjes met een spiraalsnijder of rasp.

  5. Verdeel de rivierkreeftencocktail over de toastjes.

  6. Meng de komkommer met het bieslook en kruid met peper en zout. Verdeel over de rivierkreeftencocktail. Werk af met een stukje tomaat.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Snij de kerstomaten in 4.

  4. Snij de ongeschilde komkommer in lange sliertjes met een spiraalsnijder of rasp.

  5. Verdeel de rivierkreeftencocktail over de toastjes.

  6. Meng de komkommer met het bieslook en kruid met peper en zout. Verdeel over de rivierkreeftencocktail. Werk af met een stukje tomaat.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 39 kcal
Vet 2.5 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraat 3.1 g
Suiker 1 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal