Frisse amuse met rivierkreeftencocktail
- Bewaar

- Bewaar
Frisse amuse met rivierkreeftencocktail
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
39 kcal
Vet
2.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraat
3.1 g
Suiker
1 g
Vezel
0.2 g
Eiwit
1 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Snij de ongeschilde komkommer in lange sliertjes met een spiraalsnijder of rasp.
-
Verdeel de rivierkreeftencocktail over de toastjes.
-
Meng de komkommer met het bieslook en kruid met peper en zout. Verdeel over de rivierkreeftencocktail. Werk af met een stukje tomaat.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Snij de ongeschilde komkommer in lange sliertjes met een spiraalsnijder of rasp.
-
Verdeel de rivierkreeftencocktail over de toastjes.
-
Meng de komkommer met het bieslook en kruid met peper en zout. Verdeel over de rivierkreeftencocktail. Werk af met een stukje tomaat.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
39 kcal
Vet
2.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraat
3.1 g
Suiker
1 g
Vezel
0.2 g
Eiwit
1 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?