- Bewaar

- Bewaar
Frittata met broccoli en geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Kook de diepgevroren broccoli 3 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper de sjalot fijn en snij de champignons in dunne schijfjes. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan met antiaanbaklaag en bak de sjalot glazig. Voeg de champignonschijfjes toe en bak nog 3 min.
-
Klop intussen de eieren los. Meng er de geitenkaas onder en kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Doe de broccoli bij de gebakken champignons en giet er het eiermengsel over. Roer goed en bak ± 20 min. op een zacht vuur, totdat het ei gestold is.
-
Schuif de frittata op een bord en keer het bord om in de pan. Laat nog 5 min. bakken aan de andere kant.
-
Snij de frittata in gelijke stukken of in kleine blokjes voor op een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Kook de diepgevroren broccoli 3 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper de sjalot fijn en snij de champignons in dunne schijfjes. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan met antiaanbaklaag en bak de sjalot glazig. Voeg de champignonschijfjes toe en bak nog 3 min.
-
Klop intussen de eieren los. Meng er de geitenkaas onder en kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Doe de broccoli bij de gebakken champignons en giet er het eiermengsel over. Roer goed en bak ± 20 min. op een zacht vuur, totdat het ei gestold is.
-
Schuif de frittata op een bord en keer het bord om in de pan. Laat nog 5 min. bakken aan de andere kant.
-
Snij de frittata in gelijke stukken of in kleine blokjes voor op een cocktailprikker.