Fruitige tiramisu
Fruitige tiramisu

Fruitige tiramisu

20 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 166 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 25.8 g
Eiwit 8.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Scheid het eigeel van het eiwit.

  3. Snij de appel en de peer in stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Meng de plattekaas met het eigeel, de koffie, de rietsuiker, de vanillesuiker en het amandelaroma en klop luchtig.

  6. Klop het eiwit stijf en meng onder het plattekaasmengsel.

  7. Vul een champagneglas met de appel- en peerstukjes. Giet er bloedsinaasappelsap over tot de fruitstukjes net onder staan.

  8. Steek een boudoir in het glas en lepel er kaasroom over.

  9. Afwerking:
  10. Werk af met wat cacaopoeder.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Scheid het eigeel van het eiwit.

  3. Snij de appel en de peer in stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Meng de plattekaas met het eigeel, de koffie, de rietsuiker, de vanillesuiker en het amandelaroma en klop luchtig.

  6. Klop het eiwit stijf en meng onder het plattekaasmengsel.

  7. Vul een champagneglas met de appel- en peerstukjes. Giet er bloedsinaasappelsap over tot de fruitstukjes net onder staan.

  8. Steek een boudoir in het glas en lepel er kaasroom over.

  9. Afwerking:
  10. Werk af met wat cacaopoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 166 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 25.8 g
Eiwit 8.8 g

Bekijk het recept digitaal