- Bewaar

- Bewaar
Fruitige tiramisu
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheid het eigeel van het eiwit.
-
Snij de appel en de peer in stukjes.
-
Bereiding:
-
Meng de plattekaas met het eigeel, de koffie, de rietsuiker, de vanillesuiker en het amandelaroma en klop luchtig.
-
Klop het eiwit stijf en meng onder het plattekaasmengsel.
-
Vul een champagneglas met de appel- en peerstukjes. Giet er bloedsinaasappelsap over tot de fruitstukjes net onder staan.
-
Steek een boudoir in het glas en lepel er kaasroom over.
-
Afwerking:
-
Werk af met wat cacaopoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheid het eigeel van het eiwit.
-
Snij de appel en de peer in stukjes.
-
Bereiding:
-
Meng de plattekaas met het eigeel, de koffie, de rietsuiker, de vanillesuiker en het amandelaroma en klop luchtig.
-
Klop het eiwit stijf en meng onder het plattekaasmengsel.
-
Vul een champagneglas met de appel- en peerstukjes. Giet er bloedsinaasappelsap over tot de fruitstukjes net onder staan.
-
Steek een boudoir in het glas en lepel er kaasroom over.
-
Afwerking:
-
Werk af met wat cacaopoeder.