- Bewaar

- Bewaar
Gebakken champignons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Hak de dragon, de kervel en de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons mooi goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken.
-
Bak de sjalot in dezelfde pan en giet er het flesje St-Feuillien over. Laat bijna volledig inkoken en voeg de zure room toe. Laat even koken.
-
Voeg de peterselie, de kervel en de dragon toe.
Serveer in bladerdeeg of op toast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Hak de dragon, de kervel en de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons mooi goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken.
-
Bak de sjalot in dezelfde pan en giet er het flesje St-Feuillien over. Laat bijna volledig inkoken en voeg de zure room toe. Laat even koken.
-
Voeg de peterselie, de kervel en de dragon toe.
Serveer in bladerdeeg of op toast.