- Bewaar

- Bewaar
Geflambeerde pannenkoeken met sinaasappelmascarpone
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schil ondertussen de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kom en vang het sap op.
-
Meng de amandelschilfers, de sinaasappelpartjes en het sap met de mascarpone.
-
Meng de bloem met de Sucralose in een mengkom. Voeg de melk en 2 el. boter toe. Klop er de eieren een voor een onder.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er ± 1/3 koffiel. boter in per pannenkoek. Schep 1 pollepel beslag in de pan en draai met de pan zodat de bodem mooi bedekt is. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Maak zo 10 pannenkoeken
-
Giet 2 el. grand marnier bij elke pannenkoek en flambeer (weg van de dampkap). .
-
Lepel wat sinaasmascarpone op elke pannenkoek.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schil ondertussen de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kom en vang het sap op.
-
Meng de amandelschilfers, de sinaasappelpartjes en het sap met de mascarpone.
-
Meng de bloem met de Sucralose in een mengkom. Voeg de melk en 2 el. boter toe. Klop er de eieren een voor een onder.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er ± 1/3 koffiel. boter in per pannenkoek. Schep 1 pollepel beslag in de pan en draai met de pan zodat de bodem mooi bedekt is. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Maak zo 10 pannenkoeken
-
Giet 2 el. grand marnier bij elke pannenkoek en flambeer (weg van de dampkap). .
-
Lepel wat sinaasmascarpone op elke pannenkoek.