- Bewaar

- Bewaar
Gekonfijte pens in bladerdeeg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat het bladerdeeg 5 min. ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn. Klop het ei los.
-
Rol het bladerdeeg lichtjes uit en verdeel er de uienkonfijt over tot op 1 cm van de onderste en de bovenste rand.
-
Bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.
-
Verwijder het vel van de pens en leg ze op het bladerdeeg. Rol op en bestrijk met het losgeklopte ei. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de pens uit de oven en snij in schijfjes van 1,5 cm. Steek er een prikkertje in.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat het bladerdeeg 5 min. ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn. Klop het ei los.
-
Rol het bladerdeeg lichtjes uit en verdeel er de uienkonfijt over tot op 1 cm van de onderste en de bovenste rand.
-
Bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.
-
Verwijder het vel van de pens en leg ze op het bladerdeeg. Rol op en bestrijk met het losgeklopte ei. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de pens uit de oven en snij in schijfjes van 1,5 cm. Steek er een prikkertje in.