- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde rammenas met frambozen-lycheekonfijt en garnalen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + marineren)
-
Schil de rammenas en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Snij de ongeschilde appel in heel fijne blokjes. Pers de halve limoen en besprenkel er de appel mee.
-
Meng de appelazijn met de suiker en 4 koffiel. water. Kruid met peper en zout. Laat de rammenas hierin even marineren.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak de rammenas 1 min. aan elke kant tot de randjes goudbruin kleuren.
-
Doe wat konfijt op de schijfjes rammenas, leg er kroepoek op, wat garnalen en werk af met wat appel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + marineren)
-
Schil de rammenas en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Snij de ongeschilde appel in heel fijne blokjes. Pers de halve limoen en besprenkel er de appel mee.
-
Meng de appelazijn met de suiker en 4 koffiel. water. Kruid met peper en zout. Laat de rammenas hierin even marineren.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak de rammenas 1 min. aan elke kant tot de randjes goudbruin kleuren.
-
Doe wat konfijt op de schijfjes rammenas, leg er kroepoek op, wat garnalen en werk af met wat appel.