- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde runderreepjes met oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Wijn Château Saint-Martin A.C. Côtes du Roussillon Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de oesterzwammen in reepjes van 1 cm breed.
-
Snij de Chinese kool in fijne, korte repen.
-
Verwijder de zaadlijsten en pitjes van de paprika. Verdeel in reepjes van 1 cm breed en snij er blokjes in ruitvorm uit.
-
Verdeel de lente-uitjes in 2 cm lange stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok zonder vetstof en voeg, beetje bij beetje, de gemarineerde runderreepjes toe. Laat aanbakken en schep geregeld om. Haal het vlees uit de wok en zet opzij.
-
Doe de paprikablokjes in de wok en roerbak 2 min.
-
Meng er de oesterzwammen onder en roerbak nog 2 min.
-
Doe er de Chinese kool en lente-uitjes bij en schep goed om.
-
Breng op smaak met een koffiel. mosterd, de tijm en de sojasaus. Kruid bij met een beetje peper en zout en roerbak alles nog 2 min.
-
Doe het vlees terug in de wok en laat nog 1 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met volwaardige rijst (kooktijd: zie verpakking).
Onze drankensuggesties
Wijn Château Saint-Martin A.C. Côtes du Roussillon Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de oesterzwammen in reepjes van 1 cm breed.
-
Snij de Chinese kool in fijne, korte repen.
-
Verwijder de zaadlijsten en pitjes van de paprika. Verdeel in reepjes van 1 cm breed en snij er blokjes in ruitvorm uit.
-
Verdeel de lente-uitjes in 2 cm lange stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok zonder vetstof en voeg, beetje bij beetje, de gemarineerde runderreepjes toe. Laat aanbakken en schep geregeld om. Haal het vlees uit de wok en zet opzij.
-
Doe de paprikablokjes in de wok en roerbak 2 min.
-
Meng er de oesterzwammen onder en roerbak nog 2 min.
-
Doe er de Chinese kool en lente-uitjes bij en schep goed om.
-
Breng op smaak met een koffiel. mosterd, de tijm en de sojasaus. Kruid bij met een beetje peper en zout en roerbak alles nog 2 min.
-
Doe het vlees terug in de wok en laat nog 1 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met volwaardige rijst (kooktijd: zie verpakking).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Saint-Martin A.C. Côtes du Roussillon Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje