Gemberkoffie met pistache en honing
Gemberkoffie met pistache en honing

Gemberkoffie met pistache en honing

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Hak de pistachenoten fijn en rasp de gember.

  3. Meng de geraspte gember met de honing in een hittebestendige kop.

  4. Zet koffie met het water en de gemalen koffie. Giet de warme koffie in de kop en roer tot de honing gesmolten is.

  5. Klop de room half stijf en lepel op de koffie. Bestrooi met de gehakte pistachenoten.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Hak de pistachenoten fijn en rasp de gember.

  3. Meng de geraspte gember met de honing in een hittebestendige kop.

  4. Zet koffie met het water en de gemalen koffie. Giet de warme koffie in de kop en roer tot de honing gesmolten is.

  5. Klop de room half stijf en lepel op de koffie. Bestrooi met de gehakte pistachenoten.

Bekijk het recept digitaal