- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerd kabeljauwhaasje met frieten van zoete aardappel en tartaar
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 Blanche Witbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren.
-
Snipper de peterselie en het bieslook fijn.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de augurken in blokjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in lange partjes van ± 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de zoete aardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe intussen de kerstomaten in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de laatste 10 min. mee in de oven bij de zoete aardappelen.
-
Maak de tartaarsaus: plet de hardgekookte eieren met een vork en meng met de mayonaise, de yoghurt, de augurken, de sjalot en de verse kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng intussen de radijzen onder de spinazie.
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 Blanche Witbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren.
-
Snipper de peterselie en het bieslook fijn.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de augurken in blokjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in lange partjes van ± 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de zoete aardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe intussen de kerstomaten in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de laatste 10 min. mee in de oven bij de zoete aardappelen.
-
Maak de tartaarsaus: plet de hardgekookte eieren met een vork en meng met de mayonaise, de yoghurt, de augurken, de sjalot en de verse kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng intussen de radijzen onder de spinazie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 Blanche Witbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië