Gevulde eitjes met champignons en waterkers
Gevulde eitjes met champignons en waterkers

Gevulde eitjes met champignons en waterkers

15 min.
Lunch
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 4.5 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de eieren 10 min. hard, giet af en pel ze.

  3. Snij ondertussen de champignons in kleine blokjes.

  4. Snij de hardgekookte eieren in 2 en haal er het eigeel uit.

  5. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de blokjes champignons even.

  6. Meng de champignons onder het eigeel en breng op smaak met de extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.

  7. Vul de halve eieren met het mengsel en werk af met blaadjes waterkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de eieren 10 min. hard, giet af en pel ze.

  3. Snij ondertussen de champignons in kleine blokjes.

  4. Snij de hardgekookte eieren in 2 en haal er het eigeel uit.

  5. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de blokjes champignons even.

  6. Meng de champignons onder het eigeel en breng op smaak met de extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.

  7. Vul de halve eieren met het mengsel en werk af met blaadjes waterkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 4.5 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal