- Bewaar

- Bewaar
Gevulde eitjes met champignons en waterkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. hard, giet af en pel ze.
-
Snij ondertussen de champignons in kleine blokjes.
-
Snij de hardgekookte eieren in 2 en haal er het eigeel uit.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de blokjes champignons even.
-
Meng de champignons onder het eigeel en breng op smaak met de extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Vul de halve eieren met het mengsel en werk af met blaadjes waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. hard, giet af en pel ze.
-
Snij ondertussen de champignons in kleine blokjes.
-
Snij de hardgekookte eieren in 2 en haal er het eigeel uit.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de blokjes champignons even.
-
Meng de champignons onder het eigeel en breng op smaak met de extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Vul de halve eieren met het mengsel en werk af met blaadjes waterkers.