- Bewaar

- Bewaar
Gevulde gehaktballetjes in zoete uiensaus met erwtenpuree
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in ringen.
-
Meng het ei en het paneermeel onder het boerengehakt. Verdeel het gehakt in 15 gelijke porties. Duw in elke portie een mozzarellabolletje. Rol tot egale balletjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Bereiding (30 min.)
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en prak fijn met een pureestamper. Roer er de Griekse yoghurt onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de balletjes gaar en goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Doe de uiringen bij de balletjes en bak goudbruin. Overgiet met het bier en roer er de Luikse siroop en de mosterd onder. Laat nog 10 à 15 min. verder garen op een zacht vuur.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in ringen.
-
Meng het ei en het paneermeel onder het boerengehakt. Verdeel het gehakt in 15 gelijke porties. Duw in elke portie een mozzarellabolletje. Rol tot egale balletjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Bereiding (30 min.)
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en prak fijn met een pureestamper. Roer er de Griekse yoghurt onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de balletjes gaar en goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Doe de uiringen bij de balletjes en bak goudbruin. Overgiet met het bier en roer er de Luikse siroop en de mosterd onder. Laat nog 10 à 15 min. verder garen op een zacht vuur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië