Gevulde pasta met bolognesesaus
Gevulde pasta met bolognesesaus

Gevulde pasta met bolognesesaus

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3105 kj
Energie 742 kcal
Vet 45 g
Verzadigd vet 17.9 g
Koolhydraat 49.5 g
Suiker 13.1 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 32.6 g
Zout 4.1 g
natrium 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de spaghettigroenten en het gehakt toe. Bak ± 5 min. tot het gehakt gaar is. Voeg de passata toe, samen met een gelijke hoeveelheid water. Kruid met peper en zout en voeg het laurierblaadje toe. Laat ± 15 min. sudderen en roer af en toe.

  3. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verdeel de pasta over diepe borden, werk af met de saus en serveer met de parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de spaghettigroenten en het gehakt toe. Bak ± 5 min. tot het gehakt gaar is. Voeg de passata toe, samen met een gelijke hoeveelheid water. Kruid met peper en zout en voeg het laurierblaadje toe. Laat ± 15 min. sudderen en roer af en toe.

  3. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verdeel de pasta over diepe borden, werk af met de saus en serveer met de parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3105 kj
Energie 742 kcal
Vet 45 g
Verzadigd vet 17.9 g
Koolhydraat 49.5 g
Suiker 13.1 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 32.6 g
Zout 4.1 g
natrium 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Salento I.G.T. 'Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier

Bekijk het recept digitaal