- Bewaar

- Bewaar
Gevulde pasta met bolognesesaus
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. 'Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de spaghettigroenten en het gehakt toe. Bak ± 5 min. tot het gehakt gaar is. Voeg de passata toe, samen met een gelijke hoeveelheid water. Kruid met peper en zout en voeg het laurierblaadje toe. Laat ± 15 min. sudderen en roer af en toe.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verdeel de pasta over diepe borden, werk af met de saus en serveer met de parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. 'Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de spaghettigroenten en het gehakt toe. Bak ± 5 min. tot het gehakt gaar is. Voeg de passata toe, samen met een gelijke hoeveelheid water. Kruid met peper en zout en voeg het laurierblaadje toe. Laat ± 15 min. sudderen en roer af en toe.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verdeel de pasta over diepe borden, werk af met de saus en serveer met de parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. 'Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier