- Bewaar

- Bewaar
Notenburger met ravioli en witloof in roomsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans 'Nature Enchantée' Chardonnay Bier LeFort Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Snipper de peterselie fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven op 180 °C en zet de grillstand op.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de witloofreepjes toe en kruid met peper en zout. Overgiet met de room en laat 5 à 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de ravioli in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng het witloof onder de ravioli. Schep in een ovenschaal en bestrooi met de peterselie en de geraspte kaas. Zet 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de pompoen-hazelnootburgers 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de burgers in kwartjes. Verdeel de ravioli met witloof over de borden en leg er de stukken notenburger op.
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans 'Nature Enchantée' Chardonnay Bier LeFort Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Snipper de peterselie fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven op 180 °C en zet de grillstand op.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de witloofreepjes toe en kruid met peper en zout. Overgiet met de room en laat 5 à 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de ravioli in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng het witloof onder de ravioli. Schep in een ovenschaal en bestrooi met de peterselie en de geraspte kaas. Zet 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de pompoen-hazelnootburgers 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de burgers in kwartjes. Verdeel de ravioli met witloof over de borden en leg er de stukken notenburger op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans 'Nature Enchantée' Chardonnay Bier LeFort Sterk donker bier