- Bewaar

- Bewaar
Tortellini met courgette en pestoroomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes van ± 1/2 cm dik.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de stukken courgette toe en laat 10 min. stoven. Kruid goed met peper en zout.
-
Meng intussen de rode pesto met de room in een steelpannetje en verwarm op een zacht vuur.
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de pesto-roomsaus meteen onder de pasta en voeg de stukken courgette toe. Meng goed onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes van ± 1/2 cm dik.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de stukken courgette toe en laat 10 min. stoven. Kruid goed met peper en zout.
-
Meng intussen de rode pesto met de room in een steelpannetje en verwarm op een zacht vuur.
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de pesto-roomsaus meteen onder de pasta en voeg de stukken courgette toe. Meng goed onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. - Piana del Sole - Puglia - Italië