- Bewaar

- Bewaar
Tortellini in spinazie-kaassaus met noten en vijgen
Onze drankensuggesties
Wijn Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Leffe Bruin Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Doe er de room en de kaas bij en kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de walnootpitten grof en snij de gedroogde vijgen in fijne blokjes.
-
Meng de tortellini onder de kaassaus en verdeel over de borden. Werk af met de gehakte walnoten en de vijgen.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Leffe Bruin Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Doe er de room en de kaas bij en kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de walnootpitten grof en snij de gedroogde vijgen in fijne blokjes.
-
Meng de tortellini onder de kaassaus en verdeel over de borden. Werk af met de gehakte walnoten en de vijgen.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Leffe Bruin Donker abdijbier