- Bewaar

- Bewaar
Griekse veggieburger met gegrilde groenten en tzatziki
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea « Cuvée Spéciale » Agiorgitiko P.D.O. Nemea Grèce Bier Blanche De Namur witbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt. Snij de tomaten in plakjes en snij de ijsbergsla fijn.
-
Leg de diepgevroren gegrilde groenten in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Zet 15 à 17 min. in de voorverwarmde oven. Bak de veggieburgers 12 min. mee in de oven. Draai halverwege om. Leg er de laatste 4 min. de pitabroodjes bij.
-
Snij elk pitabroodje in 2 halvemaantjes. Bestrijk 1 helft met de looksaus en verdeel er de gegrilde groenten, de burger en de tzatziki over. Werk af met de ijsbergsla, de tomaten en de munt. Kruid met peper en leg er de andere helft van het pitabroodje op.
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea « Cuvée Spéciale » Agiorgitiko P.D.O. Nemea Grèce Bier Blanche De Namur witbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt. Snij de tomaten in plakjes en snij de ijsbergsla fijn.
-
Leg de diepgevroren gegrilde groenten in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Zet 15 à 17 min. in de voorverwarmde oven. Bak de veggieburgers 12 min. mee in de oven. Draai halverwege om. Leg er de laatste 4 min. de pitabroodjes bij.
-
Snij elk pitabroodje in 2 halvemaantjes. Bestrijk 1 helft met de looksaus en verdeel er de gegrilde groenten, de burger en de tzatziki over. Werk af met de ijsbergsla, de tomaten en de munt. Kruid met peper en leg er de andere helft van het pitabroodje op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea « Cuvée Spéciale » Agiorgitiko P.D.O. Nemea Grèce Bier Blanche De Namur witbier