- Bewaar

- Bewaar
Groentebeignets
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Maak het beignetdeeg: meng de bloem met de eidooiers, melk, room, peper en een snuifje zout. Klop de eiwitten heel stijf en schep onder het deeg.
-
Stel een mix samen van in totaal 40 broccoliroosjes, bloemkoolroosjes en champignons.
-
Voor de broccoli: kook de roosjes 3 min. in lichtgezouten water, wentel door het deeg en bak 3 min. in heet frituurvet (180 °C).
-
Voor de champignons: borstel goed schoon (was ze niet, want dan nemen ze te veel vocht op), verwijder de steeltjes en vul de champignons op met een beetje kruidenkaas. Wentel door het deeg en bak 3 min. in heet frituurvet (180 °C).
-
Voor de bloemkool: neem wat deeg apart en voeg 1 koffiel. kerrie toe. Kook de roosjes 3 min. in lichtgezouten water, wentel door het kerriedeeg en bak 3 min. in heet frituurvet (180 °C).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Maak het beignetdeeg: meng de bloem met de eidooiers, melk, room, peper en een snuifje zout. Klop de eiwitten heel stijf en schep onder het deeg.
-
Stel een mix samen van in totaal 40 broccoliroosjes, bloemkoolroosjes en champignons.
-
Voor de broccoli: kook de roosjes 3 min. in lichtgezouten water, wentel door het deeg en bak 3 min. in heet frituurvet (180 °C).
-
Voor de champignons: borstel goed schoon (was ze niet, want dan nemen ze te veel vocht op), verwijder de steeltjes en vul de champignons op met een beetje kruidenkaas. Wentel door het deeg en bak 3 min. in heet frituurvet (180 °C).
-
Voor de bloemkool: neem wat deeg apart en voeg 1 koffiel. kerrie toe. Kook de roosjes 3 min. in lichtgezouten water, wentel door het kerriedeeg en bak 3 min. in heet frituurvet (180 °C).