- Bewaar

- Bewaar
Guacamole
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hou enkele blaadjes koriander opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn, samen met de rode ui.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje.
-
Snipper heel fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Lepel het vruchtvlees uit de avocado's en plet grof (er mogen nog stukjes in zitten).
-
Meng het limoensap met de fijngesnipperde ui, de koriander, het pepertje, de olijfolie, de tabasco en het zout.
-
Roer onder de geplette avocado. Werk af met de korianderblaadjes.
- Serveer met nacho's, minigroenten of groentestaafjes. - Guacamole verkleurt snel. U maakt hem dus het best niet te lang vooraf.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hou enkele blaadjes koriander opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn, samen met de rode ui.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje.
-
Snipper heel fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Lepel het vruchtvlees uit de avocado's en plet grof (er mogen nog stukjes in zitten).
-
Meng het limoensap met de fijngesnipperde ui, de koriander, het pepertje, de olijfolie, de tabasco en het zout.
-
Roer onder de geplette avocado. Werk af met de korianderblaadjes.
- Serveer met nacho's, minigroenten of groentestaafjes. - Guacamole verkleurt snel. U maakt hem dus het best niet te lang vooraf.