Hoe maak je everzwijnenragout klaar?
Hoe maak je everzwijnenragout klaar?

Hoe maak je everzwijnenragout klaar?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep het vlees goed droog. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Smelt de boter in een kookpot en bak de ragout aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Voeg de fijngesnipperde ui en het knoflook toe en overgiet met de wijn. Het vlees moet mooi onderstaan. Laat 1 u. sudderen op een zacht vuur. Voeg eventueel stukjes groenten toe en laat nog 30 min. garen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep het vlees goed droog. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Smelt de boter in een kookpot en bak de ragout aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Voeg de fijngesnipperde ui en het knoflook toe en overgiet met de wijn. Het vlees moet mooi onderstaan. Laat 1 u. sudderen op een zacht vuur. Voeg eventueel stukjes groenten toe en laat nog 30 min. garen.

Bekijk het recept digitaal