- Bewaar

- Bewaar
Huisgemaakte tortillachips met rodebietenroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hou enkele muntblaadjes opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.
-
Pers de limoen.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de wraps op elkaar en snij ze in 8 punten. Leg naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie en grof zeezout. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven (hou ze goed in het oog, want ze worden snel bruin).
-
Rooster intussen de hennepzaadjes kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de rode bieten in stukjes en doe samen met het limoensap, het komijnpoeder en de fijngesnipperde munt in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn.
-
Roer er de zure room onder. Doe in een kommetje en bestrooi met de geroosterde hennep zaadjes en de muntblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hou enkele muntblaadjes opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.
-
Pers de limoen.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de wraps op elkaar en snij ze in 8 punten. Leg naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie en grof zeezout. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven (hou ze goed in het oog, want ze worden snel bruin).
-
Rooster intussen de hennepzaadjes kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de rode bieten in stukjes en doe samen met het limoensap, het komijnpoeder en de fijngesnipperde munt in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn.
-
Roer er de zure room onder. Doe in een kommetje en bestrooi met de geroosterde hennep zaadjes en de muntblaadjes.