Ijstaart met rubychocolade en fruitkroon
Ijstaart met rubychocolade en fruitkroon

Ijstaart met rubychocolade en fruitkroon

Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 377 kcal
Vet 16.1 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 41.5 g
Suiker 31.7 g
Vezel 3.8 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de frambozencoulis volledig ontdooien.

  4. Verkruimel de zandkoekjes.

  5. Hak de pistachenoten grof.

  6. Snij de passievruchten in 2.

  7. Schik het fruit rond het ijs. Bestrooi met de pistachenoten en de verkruimelde koekjes. Versier met dotjes frambozencoulis, muntblaadjes en meringue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de frambozencoulis volledig ontdooien.

  4. Verkruimel de zandkoekjes.

  5. Hak de pistachenoten grof.

  6. Snij de passievruchten in 2.

  7. Schik het fruit rond het ijs. Bestrooi met de pistachenoten en de verkruimelde koekjes. Versier met dotjes frambozencoulis, muntblaadjes en meringue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 377 kcal
Vet 16.1 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 41.5 g
Suiker 31.7 g
Vezel 3.8 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal