Ijstaart met rubychocolade en fruitkroon
- Bewaar

- Bewaar
Ijstaart met rubychocolade en fruitkroon
Dessert
6 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
377 kcal
Vet
16.1 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraat
41.5 g
Suiker
31.7 g
Vezel
3.8 g
Eiwit
4.8 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de frambozencoulis volledig ontdooien.
-
Verkruimel de zandkoekjes.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Snij de passievruchten in 2.
-
Schik het fruit rond het ijs. Bestrooi met de pistachenoten en de verkruimelde koekjes. Versier met dotjes frambozencoulis, muntblaadjes en meringue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de frambozencoulis volledig ontdooien.
-
Verkruimel de zandkoekjes.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Snij de passievruchten in 2.
-
Schik het fruit rond het ijs. Bestrooi met de pistachenoten en de verkruimelde koekjes. Versier met dotjes frambozencoulis, muntblaadjes en meringue.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
377 kcal
Vet
16.1 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraat
41.5 g
Suiker
31.7 g
Vezel
3.8 g
Eiwit
4.8 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?