Italiaans picknickbrood
Italiaans picknickbrood

Italiaans picknickbrood

15 min.
Lunch
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 401 kcal
Vet 16.6 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraat 47.2 g
Suiker 3.9 g
Vezel 6.8 g
Eiwit 12.2 g
Zout 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.

    Laat de gegrilde paprika's uitlekken. Pluk de blaadjes basilicum.

  2. Snij de bovenkant van het brood zodat je een deksel hebt. Hol het brood een beetje uit (laat nog wat kruim over).

  3. Verdeel de tapenade over de bodem en de randen van het brood.

  4. Leg er de mortadella op, gevolgd door de basilicumblaadjes, de sneetjes kaas, de helft van de rucola, de paprika's, de salami, de olijven en de rest van de rucola. Zorg voor mooie laagjes.

  5. Zet het deksel op het brood en steek het in de broodzak. Snij het brood net voor het opdienen in stukken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.

    Laat de gegrilde paprika's uitlekken. Pluk de blaadjes basilicum.

  2. Snij de bovenkant van het brood zodat je een deksel hebt. Hol het brood een beetje uit (laat nog wat kruim over).

  3. Verdeel de tapenade over de bodem en de randen van het brood.

  4. Leg er de mortadella op, gevolgd door de basilicumblaadjes, de sneetjes kaas, de helft van de rucola, de paprika's, de salami, de olijven en de rest van de rucola. Zorg voor mooie laagjes.

  5. Zet het deksel op het brood en steek het in de broodzak. Snij het brood net voor het opdienen in stukken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 401 kcal
Vet 16.6 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraat 47.2 g
Suiker 3.9 g
Vezel 6.8 g
Eiwit 12.2 g
Zout 2.5 g

Bekijk het recept digitaal