- Bewaar

- Bewaar
Italiaans picknickbrood
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
Laat de gegrilde paprika's uitlekken. Pluk de blaadjes basilicum.
-
Snij de bovenkant van het brood zodat je een deksel hebt. Hol het brood een beetje uit (laat nog wat kruim over).
-
Verdeel de tapenade over de bodem en de randen van het brood.
-
Leg er de mortadella op, gevolgd door de basilicumblaadjes, de sneetjes kaas, de helft van de rucola, de paprika's, de salami, de olijven en de rest van de rucola. Zorg voor mooie laagjes.
-
Zet het deksel op het brood en steek het in de broodzak. Snij het brood net voor het opdienen in stukken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
Laat de gegrilde paprika's uitlekken. Pluk de blaadjes basilicum.
-
Snij de bovenkant van het brood zodat je een deksel hebt. Hol het brood een beetje uit (laat nog wat kruim over).
-
Verdeel de tapenade over de bodem en de randen van het brood.
-
Leg er de mortadella op, gevolgd door de basilicumblaadjes, de sneetjes kaas, de helft van de rucola, de paprika's, de salami, de olijven en de rest van de rucola. Zorg voor mooie laagjes.
-
Zet het deksel op het brood en steek het in de broodzak. Snij het brood net voor het opdienen in stukken.