- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse balletjesbrochette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Snij intussen de komkommer in 4 stukjes. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Rol 4 balletjes van het gehakt.
-
Verhit de olie in een pan en bak de balletjes 2 à 3 min.
-
Meng de pesto onder de pasta.
-
Steek telkens 1 stukje komkommer, 1 mozzarellabolletje, 1 balletje, 1 pastastrikje en een blaadje basilicum op 4 brochettestokjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Snij intussen de komkommer in 4 stukjes. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Rol 4 balletjes van het gehakt.
-
Verhit de olie in een pan en bak de balletjes 2 à 3 min.
-
Meng de pesto onder de pasta.
-
Steek telkens 1 stukje komkommer, 1 mozzarellabolletje, 1 balletje, 1 pastastrikje en een blaadje basilicum op 4 brochettestokjes.