Italiaanse dipsaus
Italiaanse dipsaus

Italiaanse dipsaus

Aperitiefhapje
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1092 kcal
Vet 106.2 g
Verzadigd vet 37.9 g
Koolhydraat 18.8 g
Suiker 17.2 g
Vezel 4.9 g
Eiwit 13.1 g
Zout 4.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper de basilicumblaadjes, het lente-uitje en de zongedroogde tomaten fijn.

  4. Bereiding:
  5. Meng de mayonaise onder de roomkaas.

  6. Voeg ook de andere ingrediënten toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.

Tip

Deze dipsaus is ideaal om mee te nemen tijdens een picknick. Hou ze goed koel in een bewaardoos met ijsblokjes. Serveer ze samen met wat stokbrood, reepjes Turks brood, rauwe groenten, grissini omwikkeld met rauwe ham of koude spiesjes met gebakken kip.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper de basilicumblaadjes, het lente-uitje en de zongedroogde tomaten fijn.

  4. Bereiding:
  5. Meng de mayonaise onder de roomkaas.

  6. Voeg ook de andere ingrediënten toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.

Tip

Deze dipsaus is ideaal om mee te nemen tijdens een picknick. Hou ze goed koel in een bewaardoos met ijsblokjes. Serveer ze samen met wat stokbrood, reepjes Turks brood, rauwe groenten, grissini omwikkeld met rauwe ham of koude spiesjes met gebakken kip.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1092 kcal
Vet 106.2 g
Verzadigd vet 37.9 g
Koolhydraat 18.8 g
Suiker 17.2 g
Vezel 4.9 g
Eiwit 13.1 g
Zout 4.1 g

Bekijk het recept digitaal