- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse dipsaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de basilicumblaadjes, het lente-uitje en de zongedroogde tomaten fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise onder de roomkaas.
-
Voeg ook de andere ingrediënten toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.
Deze dipsaus is ideaal om mee te nemen tijdens een picknick. Hou ze goed koel in een bewaardoos met ijsblokjes. Serveer ze samen met wat stokbrood, reepjes Turks brood, rauwe groenten, grissini omwikkeld met rauwe ham of koude spiesjes met gebakken kip.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de basilicumblaadjes, het lente-uitje en de zongedroogde tomaten fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise onder de roomkaas.
-
Voeg ook de andere ingrediënten toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.
Deze dipsaus is ideaal om mee te nemen tijdens een picknick. Hou ze goed koel in een bewaardoos met ijsblokjes. Serveer ze samen met wat stokbrood, reepjes Turks brood, rauwe groenten, grissini omwikkeld met rauwe ham of koude spiesjes met gebakken kip.