- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse hamburger met pancetta en mozzarella
Onze drankensuggesties
Wijn Toscana Rosso I.G.T. - Santa Martina - Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië Rosso Conero D.O.C. - San Giorgio - Umani Ronchi - Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaat in 8 gelijke schijfjes.
-
Snij de rucola grof.
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn en meng onder de mayonaise. Kruid met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in 8 gelijke schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kruid de runderburgers met Italiaanse kruiden. Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de burgers aan beide kanten goudbruin. Laat daarna nog ± 10 min. verder garen op een zacht vuur. Draai halverwege om.
-
Leg intussen de sneetjes pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en schik telkens 1 runderburger op de onderste helft. Besmeer met wat basilicummayonaise en leg er 2 schijfjes tomaat, 2 schijfjes mozzarella, 2 sneetjes pancetta en wat rucola op. Dek af met de bovenste helft.
Onze drankensuggesties
Wijn Toscana Rosso I.G.T. - Santa Martina - Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië Rosso Conero D.O.C. - San Giorgio - Umani Ronchi - Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaat in 8 gelijke schijfjes.
-
Snij de rucola grof.
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn en meng onder de mayonaise. Kruid met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in 8 gelijke schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kruid de runderburgers met Italiaanse kruiden. Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de burgers aan beide kanten goudbruin. Laat daarna nog ± 10 min. verder garen op een zacht vuur. Draai halverwege om.
-
Leg intussen de sneetjes pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en schik telkens 1 runderburger op de onderste helft. Besmeer met wat basilicummayonaise en leg er 2 schijfjes tomaat, 2 schijfjes mozzarella, 2 sneetjes pancetta en wat rucola op. Dek af met de bovenste helft.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Toscana Rosso I.G.T. - Santa Martina - Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië Rosso Conero D.O.C. - San Giorgio - Umani Ronchi - Marche - Italië