Kaasburger deluxe met guacamole, spinazie en peterseliewortel
Kaasburger deluxe met guacamole, spinazie en peterseliewortel

Kaasburger deluxe met guacamole, spinazie en peterseliewortel

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 708 kcal
Vet 38.7 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraat 43.9 g
Suiker 11.4 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 42.8 g
Zout 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui heel fijn.

  4. Hak de spinazie grof.

  5. Snij de tomaat in fijne schijven.

  6. Schil de peterseliewortel en rasp of snij in repen met een dunschiller.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan elke kant.

  9. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout. Giet het overtollige vocht af.

  10. Verwarm de broodjes in een voorverwarmde oven of in de broodrooster (baktijd: zie verpakking).

  11. Afwerking:
  12. Bestrijk de broodjes met de guacamole en schik er een kaasburger op. Verdeel er de schijfjes tomaat en de spinazie over. Bestrooi met de peterseliewortel.

Tip

Gebruik voor de kinderen eventueel tomatenketchup in plaats van gacamole.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui heel fijn.

  4. Hak de spinazie grof.

  5. Snij de tomaat in fijne schijven.

  6. Schil de peterseliewortel en rasp of snij in repen met een dunschiller.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan elke kant.

  9. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout. Giet het overtollige vocht af.

  10. Verwarm de broodjes in een voorverwarmde oven of in de broodrooster (baktijd: zie verpakking).

  11. Afwerking:
  12. Bestrijk de broodjes met de guacamole en schik er een kaasburger op. Verdeel er de schijfjes tomaat en de spinazie over. Bestrooi met de peterseliewortel.

Tip

Gebruik voor de kinderen eventueel tomatenketchup in plaats van gacamole.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 708 kcal
Vet 38.7 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraat 43.9 g
Suiker 11.4 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 42.8 g
Zout 3.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny

Bekijk het recept digitaal