- Bewaar
- Bewaar
Kaastaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 1 u. 15 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Leg het kruimeldeeg op het bakpapier in een taartvorm.
-
Doe de roomkaas, de room en het snuifje zout in een kom en meng tot een glad mengsel.
-
Klop de eieren en de suiker in een andere kom tot een schuimig geheel.
-
Meng het eimengsel onder het roomkaasmengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.
-
Zet 1 u. 15 min. in de voorverwarmde oven tot de cheesecake gaar en goudbruin is. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 1 u. 15 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Leg het kruimeldeeg op het bakpapier in een taartvorm.
-
Doe de roomkaas, de room en het snuifje zout in een kom en meng tot een glad mengsel.
-
Klop de eieren en de suiker in een andere kom tot een schuimig geheel.
-
Meng het eimengsel onder het roomkaasmengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.
-
Zet 1 u. 15 min. in de voorverwarmde oven tot de cheesecake gaar en goudbruin is. Haal uit de oven en laat afkoelen.