Kaastaart

Kaastaart

1 u. 30 min.
Tussendoortje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1912 kj
Energie 457 kcal
Vet 28.8 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraat 39.9 g
Suiker 28.8 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 9.4 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 1 u. 15 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 150 °C.

  3. Leg het kruimeldeeg op het bakpapier in een taartvorm.

  4. Doe de roomkaas, de room en het snuifje zout in een kom en meng tot een glad mengsel.

  5. Klop de eieren en de suiker in een andere kom tot een schuimig geheel.

  6. Meng het eimengsel onder het roomkaasmengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.

  7. Zet 1 u. 15 min. in de voorverwarmde oven tot de cheesecake gaar en goudbruin is. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 1 u. 15 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 150 °C.

  3. Leg het kruimeldeeg op het bakpapier in een taartvorm.

  4. Doe de roomkaas, de room en het snuifje zout in een kom en meng tot een glad mengsel.

  5. Klop de eieren en de suiker in een andere kom tot een schuimig geheel.

  6. Meng het eimengsel onder het roomkaasmengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.

  7. Zet 1 u. 15 min. in de voorverwarmde oven tot de cheesecake gaar en goudbruin is. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1912 kj
Energie 457 kcal
Vet 28.8 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraat 39.9 g
Suiker 28.8 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 9.4 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal