- Bewaar

- Bewaar
Kaastaart met appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 185 °C.
-
Leg het uitgerolde kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 cm en 4 cm hoog). Prik er enkele keren in met een vork.
-
Schil de appelen en snij in schijfjes. Schik ze naast elkaar op het deeg.
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten. Meng de eidooiers met de verse kaas, de suiker, het amandelpoeder, het amandelaroma en het maïszetmeel in een mengkom.
-
Klop de eiwitten heel stijf en schep ze voorzichtig onder het kaasmengsel. Giet het kaasmengsel over de appelen.
-
Zet de taart 1 u. in de voorverwarmde oven. De taart is klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 185 °C.
-
Leg het uitgerolde kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 cm en 4 cm hoog). Prik er enkele keren in met een vork.
-
Schil de appelen en snij in schijfjes. Schik ze naast elkaar op het deeg.
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten. Meng de eidooiers met de verse kaas, de suiker, het amandelpoeder, het amandelaroma en het maïszetmeel in een mengkom.
-
Klop de eiwitten heel stijf en schep ze voorzichtig onder het kaasmengsel. Giet het kaasmengsel over de appelen.
-
Zet de taart 1 u. in de voorverwarmde oven. De taart is klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen en zet minstens 2 u. in de koelkast.