- Bewaar

- Bewaar
Kalfsmedaillon en tagliatelle met ratatouille van lentegroenten
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 30 min. rust)
-
Snij de aubergine in blokjes van ± 1 cm en bestrooi met zout. Laat minstens 30 min. uitlekken.
-
Snij intussen de courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snij de rode uien in fijne repen.
-
Pers of snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes van ± 3 cm lang.
-
Rasp de pecorino.
-
Spoel de aubergines grondig af en duw er het vocht uit.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot met dikke bodem. Stoof de rode uien en het knoflook glazig. Voeg de aubergine toe en laat 3 à 4 min. al roerend meestoven. Voeg de paprikareepjes en de courgette toe en laat nog 2 min. al roerend stoven.
-
Doe er de tomatenstukjes en de takjes rozemarijn en tijm bij. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig.
-
Voeg de kerstomaten en de balsamicoazijn toe. Dek af en laat nog 5 à 8 min. sudderen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de kalfsmedaillons ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in sneetjes.
-
Afwerking:
-
Overgiet de tagliatelle met wat ratatouille en sneetjes kalfsmedaillon. Werk af met verse oregano en geraspte pecorino.
Maak de ratatouille een dag vooraf, dan kunnen de smaken goed intrekken.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 30 min. rust)
-
Snij de aubergine in blokjes van ± 1 cm en bestrooi met zout. Laat minstens 30 min. uitlekken.
-
Snij intussen de courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snij de rode uien in fijne repen.
-
Pers of snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes van ± 3 cm lang.
-
Rasp de pecorino.
-
Spoel de aubergines grondig af en duw er het vocht uit.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot met dikke bodem. Stoof de rode uien en het knoflook glazig. Voeg de aubergine toe en laat 3 à 4 min. al roerend meestoven. Voeg de paprikareepjes en de courgette toe en laat nog 2 min. al roerend stoven.
-
Doe er de tomatenstukjes en de takjes rozemarijn en tijm bij. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig.
-
Voeg de kerstomaten en de balsamicoazijn toe. Dek af en laat nog 5 à 8 min. sudderen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de kalfsmedaillons ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in sneetjes.
-
Afwerking:
-
Overgiet de tagliatelle met wat ratatouille en sneetjes kalfsmedaillon. Werk af met verse oregano en geraspte pecorino.
Maak de ratatouille een dag vooraf, dan kunnen de smaken goed intrekken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages