- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenenreepjes in een pindasausje
Onze drankensuggesties
Wijn Château l'Ermitage de Garenne A.C. Puisseguin Saint-Emilion Wijn Château Bois de la Garde rosé A.C. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kalkoenenhaasjes oppervlakkig ontdooien, dep droog en snij in brede repen van ± 5 cm. Kruid met de wokmarinade en roer goed om.
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Schraap de wortelen en snij in staafjes.
-
Doe de pindakaas in een steelpannetje en voeg de kokosmelk, het limoensap, de honing en de sojasaus toe. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water met 3 koffiel. kerriepoeder en de pindanootjes (kooktijd: zie verpakking).
-
Stoomkook ondertussen de bloemkoolroosjes, peultjes en wortelstaafjes gedurende 8 min. boven lichtgezouten water.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een wokpan en bak de kalkoenenreepjes goudbruin gedurende 4 min.
-
Warm ondertussen ook het pindasausje op.
-
Afwerking:
-
Dien de gebakken kalkoenenreepjes op met de gestoomde groenten, het pindasausje en de kerrierijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Château l'Ermitage de Garenne A.C. Puisseguin Saint-Emilion Wijn Château Bois de la Garde rosé A.C. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kalkoenenhaasjes oppervlakkig ontdooien, dep droog en snij in brede repen van ± 5 cm. Kruid met de wokmarinade en roer goed om.
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Schraap de wortelen en snij in staafjes.
-
Doe de pindakaas in een steelpannetje en voeg de kokosmelk, het limoensap, de honing en de sojasaus toe. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water met 3 koffiel. kerriepoeder en de pindanootjes (kooktijd: zie verpakking).
-
Stoomkook ondertussen de bloemkoolroosjes, peultjes en wortelstaafjes gedurende 8 min. boven lichtgezouten water.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een wokpan en bak de kalkoenenreepjes goudbruin gedurende 4 min.
-
Warm ondertussen ook het pindasausje op.
-
Afwerking:
-
Dien de gebakken kalkoenenreepjes op met de gestoomde groenten, het pindasausje en de kerrierijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château l'Ermitage de Garenne A.C. Puisseguin Saint-Emilion Wijn Château Bois de la Garde rosé A.C. Côtes du Rhône