- Bewaar

- Bewaar
Kerstige piñatacupcakes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de boter en de suiker op tot een homogene massa. Voeg het vanille-extract toe en vervolgens 1 voor 1 de eieren. Meng er voorzichtig de bloem onder.
-
Vul de cupcakevormpjes voor 2/3. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal de cupcakes uit de oven en laat volledig afkoelen op een ovenrooster.
-
Bereiding:
-
Maak een gaatje in elke cupcake (gebruik hiervoor een meloenlepeltje) en vul het met M&Ms.
-
Meng de mascarpone met de hazelnootpasta. Smeer op de cupcakes.
-
Zet op elke cupcake een rood snoepje als neus en 2 bruine M&Ms als ogen. Breek de aperitiefkoekjes in 2 en steek ze in de cupcakes als gewei.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de boter en de suiker op tot een homogene massa. Voeg het vanille-extract toe en vervolgens 1 voor 1 de eieren. Meng er voorzichtig de bloem onder.
-
Vul de cupcakevormpjes voor 2/3. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal de cupcakes uit de oven en laat volledig afkoelen op een ovenrooster.
-
Bereiding:
-
Maak een gaatje in elke cupcake (gebruik hiervoor een meloenlepeltje) en vul het met M&Ms.
-
Meng de mascarpone met de hazelnootpasta. Smeer op de cupcakes.
-
Zet op elke cupcake een rood snoepje als neus en 2 bruine M&Ms als ogen. Breek de aperitiefkoekjes in 2 en steek ze in de cupcakes als gewei.